Junior/ungdom Sæssonafslutning Grill
Tidspunkt
22.06.2020 kl. 17.00 - 22.06.2020 kl. 20.00
Sted
Klubhuset
Beskrivelse
2019/2020 var en anderledes sæson, desvære blev slutningen præget af COVID-19, men hvis vi glemmer det et øjeblik og mindes alle de fede arrangementer som blev afholdt. Træning hver mandag, Teori, Spilleaften, filmaften, Robinson, juniorlege og meget meget mere. Det har været en sæson med mange sjove arrangementer og COVID-19 skal ikke stoppe os i at sige ordenligt "god sommer" til os instruktører og alle dine holdkammerater. 
Vi er derfor glade for at kunne invitere til Junior/ungdom sæsonafslutning mandag d. 22/6 kl 17:00 i klubben. Det er et arrangement hvor vi samles alle fra juniorholdet og ungdomsholdet for at sige god sommer, spise noget mad og lave lidt socialt leg sammen. Da Corona stadig findes så tager vi selvfølgelig stadig forbehold og har retningslinjer for at sikre et sikkert arrangement. Der vil være afstand, håndsprit og en sikker løsning i forhold til mad. Hvis man har mulighed for at kunne udlåne borde/stole eller en større gril så kontakt Jonas Pinndal (30354319) 
Da det er fællesspisning så vil vi derfor gerne spise sammen med jer, grundet omstændighederne må vi ikke lave maden for jer og i skal derfor selv medbringe maden samt service (tallerken, kniv, gaffel osv.)  Der vil være en grill som vil være tilgængelig til madlavning af jeres mad. Da der stadig er forsamlingsforbud på 50 personer betyder det at vi selvfølgelig også skal være opmærksom på dette. Derfor vil hvert barn kunne medbringe 1 forældre til arrangementet da vi så vil være de tilladte antal. 
 
Alle spørgsmål kan stilles til Jonas Pinndal (30354319) som er hovedansvarlig for dagen.  
Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen til et sidste faste arrangement før sommerferien. :) Skynd jer ind og tilmeld jer nu imens i kan. 
Herlev Dykkerklub Jernlungerne