JUNIOR Virtuel træning + Kahoot quiz
Tidspunkt
18.01.2021 kl. 19.00 - 18.01.2021 kl. 20.00
Sted
Teams
Beskrivelse

COVID-19 STOPPER OS IKKE! 

Dette er en mulighed for juniorholdet at træne og holde deres dykkerevner ved lige, og efter også få et lille snus af noget socialt på afstand. 

På mandag d. 18/1 -2021 kl. 19:00 vil snorkeldykkerinstruktørerne tilbyde online dykkerundervisning hvor temaet vil være vejrtrækningsøvelser samt mindfulness hvor i kan lære hvordan jeres vejrtrækning har betydning for jeres evne for at holde vejret samt for de bedste redskaber til at kunne blive endnu bedre dykkere. Undervisningen bliver over mediet Teams som er utroligt nemt (mange kender det måske allerede fra skolesystemet) hvor i kan være hjemme med guldplads og få dykkerundervisning lige hjem i stuen. 

Efter undervisningen så vil der også være en lille Kahoot quiz som er om et hemmeligt emne, men her vil der være mulighed for lidt sjov og få den sociale fornemmelse med alle sine dykkervenner i helt sikkert savner. 

OBS MEGET VIGTIGT: Som sagt er dette arrangement online og i skal derfor i kommentar skrive mail så i får tilsendt linket.

Dette bliver en supersjovt og lærerigt, som er gratis og som i helt sikkert ikke vil gå glip af og derfor skynd jer og tilmeld jer og få en særlig aften hvor I kan få lidt af dykningen tilbage. Vi glæder os til at se jer online og hvis I har nogle spørgsmål, så er i meget velkommen til at kontakte os på vores mail:

Malte.andersen@jernlungerne.dk

Jonas.pinndal@jernlungerne.dk

 

Herlev Dykkerklub Jernlungerne