Ungdoms snorkeldyk 07/06-2021
Tidspunkt
07.06.2021 kl. 17.30 - 07.06.2021 kl. 22.00
Sted
Dykkerklubben
Beskrivelse
Sæsonen starter op og vi skal nu åbenvands igen. Vi starter denne mandag og er åbenvands hver mandag ind til sommerferien :)

Vi mødes i klubben kl 17:30 hvor instruktørerne fortæller om turen og hjælper jer med og pakke fællesudstyr. Denne mandag tager vi til et klassisk snorkeldykker sted som har fiskeliv og altid bare et dejligt dykkersted, vi skal nemlig til Furesø som ligger nord for Herlev. Furesø er en meget kendt og anvendt sø, som er midtpunkt for rigtig mange mennesker hver sommer. Søen bliver brugt af mange til at bade og diverse sport. Dette betyder her får man et dyk med (Måske) fisk og elles muligheden for og gøre en forskel da vi tager nogle net med så vi kan samle noget af alt det affald smider i søen. Det er ikke så lidt man kan finde i søen, der er tidligere fundet GOPRO kamera, cyklel, skilte, iphone og mere så det bliver et super fedt dyk, hvor vi også kan gøre en forskel. 

Som altid så vil vi række ud efter jer forældre da vi instruktører ikke selv kan have alle i bilen så vil vi derfor håbe at nogle af jer vil hjælpe med og køre ud og hjem på dyk. Dette bliver selvfølgelig betalt i form af benzin penges som gives efter dykket. Hvis man kan køre så kontakt Jonas Pinndal. 

OBS dette betyder også dykket koster et beløb som vi selvfølgelig holder nede så det koste så lidt muligt, dette vil blive afregnet efter dykket og derfor er det vigtigt man ikke går før man har fået lov af en instruktør.

Vi glæder os til at se jer på endnu et fantastisk snorkeldyk. 
Herlev Dykkerklub Jernlungerne