Ungdoms snorkeldyk 14/06-2021
Tidspunkt
14.06.2021 kl. 17.30 - 14.06.2021 kl. 22.00
Sted
Dykkerklubben
Beskrivelse
Sæsonen starter op og vi skal nu åbenvands igen. Vi starter denne mandag og er åbenvands hver mandag ind til sommerferien :)

Vi mødes i klubben kl 17:30 hvor instruktørerne fortæller om turen og hjælper jer med og pakke fællesudstyr. Denne mandag tager vi til et klassisk snorkeldykker sted som har fiskeliv og altid bare et dejligt dykkersted, vi skal nemlig til Nordhavn, Udover dette er et super dejligt dykkersted så har det også en lille kasse/vrag som blev lagt ud til dykkere. Der vil bliv mulighed for og dykke hen og se denne lille kasse hvordan mon den ser ud nu ? 

Som altid så vil vi række ud efter jer forældre da vi instruktører ikke selv kan have alle i bilen så vil vi derfor håbe at nogle af jer vil hjælpe med og køre ud og hjem på dyk. Dette bliver selvfølgelig betalt i form af benzin penges som gives efter dykket. Hvis man kan køre så kontakt Jonas Pinndal.

OBS dette betyder også dykket koster et beløb som vi selvfølgelig holder nede så det koste så lidt muligt, dette vil blive afregnet efter dykket og derfor er det vigtigt man ikke går før man har fået lov af en instruktør.

Vi glæder os til at se jer på endnu et fantastisk snorkeldyk.
Herlev Dykkerklub Jernlungerne