Ungdoms Snorkeldyk 21/06-2021
Tidspunkt
21.06.2021 kl. 17.30 - 21.06.2021 kl. 22.00
Sted
Dykkerklubben
Beskrivelse
Sæsonen starter op og vi skal nu åbenvands igen. Vi starter denne mandag og er åbenvands hver mandag ind til sommerferien :)

Vi mødes i klubben kl 17:30 hvor instruktørerne fortæller om turen og hjælper jer med og pakke fællesudstyr. Denne mandag tager vi til et klassisk snorkeldykker sted som har fiskeliv og altid bare et dejligt dykkersted, vi skal nemlig til Karlslunde kalkgraven, en lille sø i Karlslunde som er helt unik. Denne sø er taget som ud af et magasin fra Tyrkiet. En lukket sø, med helt lyseblåt vand, hvor der altid er dyreliv. Det er en sø som er relativ ny for os og dykke i vi har kun dykket i den et par år, men whaw det en ny oplevelse hver gang. Det er lykkes os hver gang og finde krebs i søen så vær med på dykket og få en lille fornemmelse af udlandet. 

Som altid så vil vi række ud efter jer forældre da vi instruktører ikke selv kan have alle i bilen så vil vi derfor håbe at nogle af jer vil hjælpe med og køre ud og hjem på dyk. Dette bliver selvfølgelig betalt i form af benzin penges som gives efter dykket. Hvis man kan køre så kontakt Jonas Pinndal.

OBS dette betyder også dykket koster et beløb som vi selvfølgelig holder nede så det koste så lidt muligt, dette vil blive afregnet efter dykket og derfor er det vigtigt man ikke går før man har fået lov af en instruktør.

Vi glæder os til at se jer på endnu et fantastisk snorkeldyk.
Herlev Dykkerklub Jernlungerne