Klubmodul henter siden
Dyktur Kr. Himmelfart 2021 - FRIDYKKER

Så er den her!!!

Hvis du venter, så er det måske for sent (der er begrænsede pladser)…

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig med det samme.

Vi skal på fællestur til Langeland med dykkerkollegerne fra Barracuda (Ballerup) og Rødovre dykkerklub.

Udgangspunktet er en fællestur for flaskedykkere, MEN vi har åbnet turen for fridykkere og UV-jægere og stranddykkere, da det også er en væsentlig aktivitetsdel af Jernlungerne.

Base: Færgegårdens Camping i Spodsbjerg - få hundrede meter fra Spodsbjerg havn.

Hvornår: Kr. Himmelfartsferien – det er fra den 13 til d. 16. maj 2021.

Hvad: Vi satser på mulighed for talrige strand- og båddyk over dagene (samt natdyk) til forskellige destinationer i omegnen af det smukke Sydlangeland. Det afhænger naturligvis af vejr og vind, hvorfor vi arbejder med forskellige steder til både strand og naturdyk.

Dykkerpositionerne er foreløbigt valgt ud fra popularitet fra tidligere ture. Listen er følgende:

Ristinge hoved, Vesterregn, Dovns Klint, Bøjden Nor, Keldsnor Fyr, Spodsbjerg Nordstrand

Det er ikke nødvendigvis disse strandpositioner, der bliver de endelige, så har du forslag til gode steder, er du meget velkommen til at kontakte enten Martin eller Rune.

Da farvandet omkring Langeland kan være strømfyldt, har vi vurderet det som en klar fordel for fridykkerne, at der kan ydes support med støttebåd til aktiviteterne. Derfor arbejder vi på at ”fremskaffe” ribs fra DSF til bl.a. dette. Dette er dels for at muliggøre fleksibel planlægning og dels for netop at åbne mulighed for deltagelse af Jernlunge-fridykkere.

Hovedformålet og ambitionen er at vi skal lære hinanden bedre at kende på tværs af klubberne. Dog vil fridykkeraktiviteterne som udgangspunkt være for Jernlungerne, da hverken Barracuda eller Rødovre har fridykkere – endnu! Dette arrangement er en oplagt mulighed for at vække begejstringen hos kommende kolleger…

Da vi har nået campingpladsens kapacitet, vil indkvarteringen foregå i hytter uden bad/toilet eller på teltplads. Dette betyder naturligvis (i kombination med begrænset bådaktivitet og at I ikke bruger flasker med presluft) at I også kan komme med til en yderst interessant og fordelagtig (læs: reduceret) pris…

Prisen for alt dette er blot 1.475 kr. pr. person med morgenmad fredag, lørdag og søndag, mulighed for frokostmadpakker fredag, lørdag og søndag samt aftensmad torsdag, fredag og lørdag fra en kro i nærheden. Drikkevarer afregnes efter ”stregliste-forbrug” i vanlig Jernlunge-stil =) Da vi nærmer os juletiden har vi splittet betalingen, så du skal betale 1.000 kr. ved tilmeldingen og resten i løbet februar (nærmere info følger).

Vi glæder os til at se netop DIG til dette fede arrangement.

På vegne af Sydfynsudvalget Martin og Rune.

Det med småt: I disse COVID-19 tider, skal vi være opmærksomme på, at turen kan blive aflyst, i tilfælde af, at det det ikke er forsvarligt, at samles så mange mennesker.
Tilmeldte
0 /8
Tilmeldingsfrist
06.01.2021
Tidspunkt
13.05.2021 kl. 08.00 - 16.05.2021 kl. 17.00
Sted
Langeland
Pris
1000,00 kr.

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev