Snorkeldykkertræning i Herlev Dykkerklub Jernlungerne er en hård og stærkt udviklende sport for ungdommen mellem alderen 12 og 16 år.
 
Træningen foregår primært hver mandag fra 18.45 til 21.00 i Herlevbadet (Krogestykket 33 - Herlev 2730).
 
Vores træning er rettet mod udvikling af teknik, kondition og styrke, der kan skabe en forbedret og mere sikker oplevelse når man dykker åbentvands - både i hjemligt og udenlandsk vand. Hertil kan du se de forskellige snorkeldykkerkvalifikationer under afsnittet "Dykkeruddannelse - Snorkeldykning".
 
Men der er også det sociale i klubben, som blandt andet består af arrangementer året rundt. Det kan være dyk forskellige steder i landet, teori-lørdage med dykkkerteori og sociale begivenheder i klubhuset. Derudover er der også begivenheder med Dansk Sportsdykker Forbund på tværs af landet, som eksempelvis sommerlejr eller juniorlege, hvor der er mulighed for hygge og konkurrence med andre dykkerklubber.
 

Der er ikke nogle formelle krav for at træne med. Men normen hedder dog, at man som minimum bør kunne svømme minimum 200 m. uden pause eller holden i kanten/ståen på bunden.


   Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om ungdom og snorkeldykning i Herlev Dykkerklub        Jernlungerne kan du kontakte Jonas Lykke Pinndal på enten MAIL eller på tlf. 30 35 43 19.
 

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev