I Herlev Dykkerklub Jernlungerne kan man starte til dykning allerede i alderen af 8 år, hvor dykkerfærdighederne leges ind i børnene. Træning foregår hver mandag kl. 18.45 - 21.00 i Herlev Badet (Krogestykket 33 - Herlev).

Træningen handler først og fremmest om at gøre børnene fortrolige med vandet. I den forbindelse trænes kondition og teknik gennem leg og hygge. Gennem året gives selvstændigt undervisning i dykkerteori, hvor sammenhængen mellem teori og svømmehalstræning klargør børnene til uddannelsen i snorkeldykning og dykning åbenvands.

Teori og åbenvandsdyk giver en introduktion til klubbens socialemiljø med filmaftener og andre sociale arrangementer for at give et sammenhold mellem juniorerne og klubbens andre medlemere. Gennem Dansk Sportdykker Forbund bliver der dannet sammenhold klubberne i mellem og på tværs af landet, som f.eks. juniorlege, hvor der er fokus på bla. dykning, konkurrence og hygge på tværs af klubberne.

Det forventes at barnet ikke er bange for vand og at barnet kan bevæge sig i vand på egen hånd, derudover kræves det at barnet kan svømme 25 meter uden at rører bunden.

Hvis du har nogen spørgsmål angående juniortræning er du altid velkommen til at kontakte Jonas Lykke Pinndal på enten mail eller mobil 30354319.

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev