Hos Herlev Dykkerklub Jernlungerne har vi et fridykkerhold. Det har eksisteret siden 2013 og vores træning er primært rettet mod udvikling af teknik og mentale grænser i trygge rammer.
 
Vores fokus er på pool-fridykning, da det er det vi laver hovedparten af året.
 
For at træne med på holdet skal man være enten fridykker- eller sportsdykkermedlem af klubben. Du skal endvidere have gennemført et introforløb i fridykning eller være certificeret fridykker (eksempelvis SSI, AIDA, CMAS eller WSF/RAID).
 
Vi har træningsdage tirsdag og onsdag. Begge dage er det fra 20.30 til 22.00 i Hjortespringbadet. Begge dage må vi gå til omklædning 20.15 og vi skal være helt ude af omklædningen igen kl. 22.30.  
 
Hvis du har interesse i fridykning og/eller vil fridykke sammen med os er du velkommen til at kontakte os på MAIL
 
Udover de to overfor nævnte træningsdage, så har klubben også svømmehalstid for medlemmerne tirsdag (Herlevbadet), torsdag (Hjortespringbadet) og lørdag (Herlevbadet). Tiderne for de dage kan findes på holdoversigten. Hvis man som medlem benytter sig af klubbens almindelige træningstider i svømmehallen skal man huske klubbens sikkerhedsregler for brug af svømmehallerne. Endvidere skal man som fridykker huske at der ikke længere står en træner med overblikket og at der i de normale tider kun må laves fridykkerøvelser hvis der er plads til det. Tag en snak med de andre brugere før du går i vandet.

Og husk altid at have en aftale med et andet medlem om at I holder øje med hinanden. 

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev