Uddannelse og vedligeholdelse af færdigheder er vigtigt for Herlev Dykkerklub Jernlungerne og det er derfor også drivkraften bag mange af de dykkeraktiviteter der er i klubben. Hos Jernlungerne uddanner vi efter CMAS standarder og det gøres af dygtige og kompetente instruktører og hjælpetrænere.
 
Kontakt os på MAIL  

CMAS 1-stjernet sportsdykker

En 1-stjernet sportsdykker er en dykker som er kompetent og sikker i brugen af al relevant scuba (self-contained-underwater-breathing-apparatus) dykkerudstyr beregnet til dykning i åbent hav, hvor den aktuelle dykning foregår i beskyttet åbentvandsområde, og som er klar til at opnå erfaring ved dykning i åbent hav sammen med en erfaren dykker. En CMAS 1-stjernet apparatdykker er i stand til at tage vare på sig selv.

CMAS 2-stjerne sportsdykker


 En 2-stjernet sportsdykker er en dykker, som har opnået nogen dykkererfaring på åbent hav, og som er klar til at dykke sammen med en anden dykker af mindst samme grad som ham selv. En 2-stjernet dykker kan dykke med en 1-stjernet dykker i beskyttede åbentvandsområder med ringe dybde. En CMAS 2-stjernet apparatdykker er i stand til at tage vare på sig selv og sin makker. Man anses som erfaren sportsdykker når man er 2-stjernet sportsdykker med mere end 50 åbenvandsdyk.

CMAS 3-stjernet sportsdykker

En 3-stjernet sportsdykker er en fuldstændig uddannet, erfaren og ansvarlig dykker, der vurderes at være i stand til at lede andre dykkere på ethvert niveau under dyk i åbent hav. En CMAS 3-stjernet dykker er i stand til at tage vare på sig selv og sin makker og lede dykningen.

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev