Klubmodul henter siden
Dyktur Kr. Himmelfart 2021 - (AFLYST)

Desværre er vores tur aflyst. Deltagerne har fået en særskilt  mail.

Turen er rykket til Kr. Himmelfartsferien 2022,  i uge 21, torsdag den 26. maj til søndag den 29. maj 2022.

.............................................................................................................................................................................. 

Så er den her!!!

Hvis du venter, så er det måske for sent (der er begrænsede pladser)…

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig med det samme.

Vi skal på fællestur til Langeland med dykkerkollegerne fra Barracuda (Ballerup) og Rødovre dykkerklub.

Udgangspunktet er en fællestur for flaskedykkere, MEN vi har åbnet turen for fridykkere, UV-jægere og stranddykkere, da det også er en væsentlig aktivitetsdel af Jernlungerne (separat tilmelding for dette).

Base: Færgegårdens Camping i Spodsbjerg - få hundrede meter fra Spodsbjerg havn.

Hvornår: Kr. Himmelfartsferien – det er fra den 13. til d. 16. maj 2021.

Hvad: Vi satser på mulighed for op til 7 vrag/strand/strømdyk over dagene (samt natdyk) til forskellige destinationer bl.a. vragene i Langelandsbæltet, i Lunkebugten og ud fra Ballen havn til færgen Ærøsund. Det afhænger naturligvis af vejr og vind, hvorfor vi arbejder med forskellige steder til både vrag- og strand/naturdyk.

Dykkerpositionerne er foreløbigt valgt ud fra popularitet fra tidligere ture. Listen er følgende:

Vrag: Island, Dr Eichelbaum, M 36 / Den Omvendte, Motortorpedobådene, Skansen, Ærøsund

Strand/naturdyk: Ristinge hoved, Vesterregn, Dovns Klint, Bøjden Nor, Keldsnor Fyr, Spodsbjerg Nordstrand

Det er ikke nødvendigvis disse vrag eller strandpositioner, der bliver de endelige, så har du forslag til gode steder, er du meget velkommen til at kontakte enten Martin eller Rune.

Hvis der er interesse for og forholdene er til det, vil der også være mulighed for strømdyk under Svendborgsundbroen, på vejen hjem om søndagen.

For at dette intensive program med mange deltagere kan realiseres medbringer alle klubber deres både. I tilgift til dette arbejder vi på at supplere med ribs fra DSF. Dette er dels for at muliggøre fleksibel planlægning og dels for også at åbne mulighed for deltagelse af Jernlunge-fridykkere. Farvandet omkring Langeland kan være strømfyldt, hvorfor vi har vurderet det som en klar fordel at kunne yde støttebåd til deres aktiviteter.

Da det er ambitionen, at vi skal lære hinanden bedre at kende, håber vi du vil være åben for at få en makker fra en af de andre klubber på nogle af dykkene.

Da der er mange dykkere og der skal gennemføres mange dyk, vil alle dyk blive gennemført uden dekompression udover 3 minutters sikkerhedsstop. Dykkertiden fastsættes som udgangspunkt til at være maks. 30 minutter fra overflade til overflade. Hvis du har ønsker om færre og længere dyk, så sig lige til, så vil vi gerne se på, om det kan lade sig gøre at få det med i planen.

Planen er, at alle møder op med fyldte flasker, og gerne til 2 dyk og tager hjem med tomme. Fyldning af flasker vil foregå via en turnusordning, så alle hjælper hinanden med at passe kompressorer (pt. arbejder vi med 5 stk). De skal køre effektivt, så vi kan blive færdig med den opgave hurtigst muligt.

Da der er mange, der gerne vil dykke på de samme steder, skal man ved tilmelding angive de positioner man gerne vil dykke i prioriteret rækkefølge. Ud fra deltagernes ønsker, vil der blive lavet en overordnet dykkerplan, der forhåbentligt opfylder alles ønsker – vi kan dog ikke garantere det. Er alles ønsker ikke blevet opfyldt, er man naturligvis meget velkommen til at bytte indbyrdes, men arrangørerne kan ikke påtage sig opgaven at stå for det.

Indkvarteringen vil blive i campinghytter af varierende standard, da vi har nået campingpladsens kapacitet.

Prisen for alt dette er blot 2.175 kr. pr. person med morgenmad fredag, lørdag og søndag, mulighed for frokostmadpakker fredag, lørdag og søndag samt aftensmad torsdag, fredag og lørdag fra en kro i nærheden. Drikkevarer afregnes efter ”stregliste-forbrug” i vanlig Jernlunge-stil =) Da vi nærmer os juletiden har vi splittet betalingen, så du skal betale 1.000 kr. ved tilmeldingen og resten i løbet februar (nærmere info følger).

Vi glæder os til at se netop DIG til dette fede arrangement.

På vegne af Sydfynsudvalget Martin og Rune.

Det med småt: I disse COVID-19 tider, skal vi være opmærksomme på, at turen kan blive aflyst, i tilfælde af, at det det ikke er forsvarligt, at samles så mange mennesker.
Tilmeldte
15 /16
Tilmeldingsfrist
08.03.2021
Tidspunkt
13.05.2021 kl. 08.00 - 16.05.2021 kl. 17.00
Sted
Langeland
Pris
1000,00 kr.

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev