Klubmodul henter siden
Salling Aquapark - weekendtur
Tilmeldingsfrist er overskredet

Dykkerweekend i Salling Aquapark

Dette er en forhåndstilmelding, så vi kan se, om der er interesse. Endelig tilmelding (og betaling) sendes ud til februar.

Turen går til det jyske

Vi skal dykke i Limfjorden - op til flere dyk om dagen, hvis du orker. Hygge om aftenen i cowboybyen med bålplads i midten på Glyngøre Camping Dyk i Salling Aquapark og andre gode steder, hvor dykkere fra Skive Dykkerklub ledsager os. Ligeledes giver de os historien om Salling Aquapark. Hvordan frivillige har fået sænket nogle skibe, en militær kampvogn og fået bygget en kunstig grotte til dykkere, samt en platform at dykke fra. Der er ned til 24 m dybt. Der skulle være mange østers og taskekrabber at fange. Ja - i det hele taget meget liv i Limfjorden.

Luft til flaskerne er arrangeret. Skive Dykkerklub er os behjælpelige. 

Der er 5 cowboyhytter med 2 senge i hver hytte. Der kan være 4 personer, hvor 2 kan ligge på medbragte luftmadrasser eller underlag. Det er også muligt at have telt med, som kan opsættes i cowboybyen. Så hold dig ikke tilbage med at tilmelde dig.

Charlotte planlægger turen, maden m.v. En mere detaljeret plan kommer når vi når ind i det nye år.

Transporten forventes i nogle af de biler vi har fra tilmeldte. Så skriv gerne om du kan køre og hvor mange du kan have med i bilen.

Det er svært at sige præcis, hvad turen kommer til at koste, når alt ikke er helt planlagt og vi ikke ved, hvor mange der tilmelder sig. Men vi forsøger at gøre det så billigt som muligt. Vores udgangspunkt er 1500 kr. + kørsel. Der vil være lidt morgenbrød inden vi kører, frokost når vi ankommer og aftensmad. Lørdag 3 måltider +snack og søndag morgenmad og frokost inden turen går til Sjælland igen. Drikkevarer vil kunne købes til almindelige klubpriser.

Tilmeldte
6 /20
Tilmeldingsfrist
14.01.2023
Tidspunkt
05.05.2023 kl. 09.00 - 07.05.2023 kl. 17.00
Sted
Salling Aquapark
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev