Efter myndighedernes ændrede vejledninger og Herlev Kommunes tilladelse til igen at anvende klubhus samt svømmehal, så har vi i klubben hævet restriktionerne under nogle få retningslinjer:
  • Der er i klubhuset opsat håndsprit og aftørringsklude. Sørg for at hyppig afspritning/vask af hænderne. Brug også rengøringsmidlerne til at tørre borde, computer mv. af, før du bruger dem.
  • Nu hænger der skilte rundt om i klubben der angiver, hvor mange der må opholde sig i det givne rum. Eksempelvis 19 personer i bar/køkken. Disse tal er sat ud fra, at der skal være 2 m2 pr. person i rummet.
  • Vi skal sørge for, at der bliver gjort rent i klubben mindst én gang om ugen. Dette gælder især toilet, bar, køkken, støvsugning og gulvvask. Hvis du er klar til at hjælpe med dette, så angiv det meget gerne i din brugerprofil (eller send en returmail tilbage på denne mail).
  • Svømmehallen har været lidt åben den seneste uge. Fra uge 33 kører vi fuldt på igen (junior/ungdom dog først i uge 34). 
  • Båddyk står fortsat uafklaret. I løbet af de næste dage kommer der nyt om dette, men indtil videre er det ikke en mulighed.
Er der nu spørgsmål, så kontakt Jan på jip@jernlungerne.dk.

Kalender

Nyheder

Forum

Herlev Dykkerklub Jernlungerne - Borgerdiget 109 - 2730 Herlev